Termeni si conditii telemedicina

Temenii si conditiile de acces la platforma de Telemedicina

1.Cabinetele Medicale dr.Burloiu s.r.l. avind sediul in Bucuresti setor 2, sos Colentina nr 26, bl 64 , scB2, et 7 ap 125, inregistrata la Registrul Comertului cu Nr J40/19415/27.10.1994 , CUI 6330482, reprezentata de Burloiu Adrian, in calitate de administrator- numit Furnizor de servicii , ofera consultatii prin programul de Telemedicina catre solicitanti- numiti Benficiari.

2 Beneficiarii

2.1 Beneficiarii vor avea acces la platforma de Telemedicina abia Dupa ce au Citit si au Inteles capitolul Termenii si Conditiile.

2.2 Beneficiarul este informat pe aceasta cale de faptul ca o seama de acte medicale Nu se pot efectua prin consultatii la distanta: prescriptie de ochelari, examen fund de ochi, tensiune intraoculara, examen camp vizual, potentiale vizuale evocate, electroretinograma, EEG.

2.3 Pentru a beneficia de o consultatie, prin platforma de Telemedicina, solicitantii vor trebui sa achite online contravaloarea consultatiei inainte de a posta motivele consultatiei.

2.4 Beneficiarii , vor accesa patforma de Telemedicina , pe care vor posta: motivul pentru care solicita consultatia, vor atasa fotografii , filme care pot facilita consulatia la distanta, eventual documente medicale.

2.5 Beneficiarii sunt informati, pe aceasta cale , ca o consultatie la distanta, in anumite circumstante, va obliga Beneficiarul sa solicite, daca este nevoie o consultatie la serviciul de garda a unei unitati medicale, de stat sau privat. In acest context consultatia initiala oferita de Furnizor se va considera consultatie cu plata chiar daca Beneficiarul va fi indreptat spre o unitate de urgente.

2.6 Beneficiarii vor beneficia de control pentru consultatia initiala, dupa efectuarea tratamentelor, fara costuri suplimentare.

3 Obligatiile Furnizorului

3.1 Furnizorul declara ca este propietarul site-ului/numelui de domeniu prin intermediul caruia Benificiarii pot solicita consultatii prin programul de Telemedicina.

3.2 Furnizorul conform contractului nr.693 din 09.04.2020 cu Europayment Services srl, ofera servicii de incasari prin intermediul internetului, folosind instrumente de plata electronica- carduri bancare,debit/credit.

3.3 Furnizorul va afisa pe site intervalul orar in care va raspunde solicitarilor de consultatie la distanta.

3.4 Furnizorul va colecta pe site-ul securizat urmatoarele date furnizate de Beneficiar:

-nume, prenume, data nasterii, numar de telefon, adresa Email.

3.5 Furnizorul se obliga sa trimita Beneficiarului un raport medical si eventual reteta de medicamente.

3.6 Furnizorul detine o baza de date in care sunt pastrate rapoartele consultatiilor, care pot fi solicitate de Beneficiar dupa efectuarea consultatiei fara taxe suplimentare.

3.7 Consultatiile de oftalmologie vor fi efectuate de dr.Burloiu Adrian medic primar oftalmolgie, doctor in stiinte medicale.

4 Politica GDPR

4.1 GDPR- Furnizorul va respecta legislatiea privind protectia datelor cu caracter personal ale Beneficiarului.

4.2 Furnizorul are calitatea de persoana imputernicita de Beneficiar in privinta prelucrarii datelor caracter personal si are obligatia de a aplica masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru a asigura un nivel de securitate corespunzator riscului, impotriva distrugerii accidentale, sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare illegala.

4.3 Furnizorul va notifica Beneficiarul de indata ce ia la cunostinta despre o incalcare a securitatii datelor cu caracter personal, oferind beneficiarului toate datele necesare pentru investigarea sau remedierea fiecarei astfel de incalcari.